Ook Zo Mooi: professionele schoonheidssalon te Oosterhout

Ook Zo Mooi is een schoonheidssalon in Oosterhout, gerund door gediplomeerd schoonheidsspecialist Mirjam Hermans. Mirjam heeft zich gespecialiseerd in acné-behandelingen, en ze studeert momenteel aan de hbo-opleiding Medisch Schoonheidsspecialiste. Haar streven is om uw huid in optimale staat te brengen door te werken met de beste producten en technieken. Onze schoonheidssalon is aangesloten bij ANBOS, de brancheorganisatie voor schoonheidsverzorging; we garanderen dan ook behandelingen van topkwaliteit, met zichtbaar resultaat!

De schoonheidssalon voor acné-behandelingen in Oosterhout/Breda

Heeft u last van acné, dan kan onze salon helpen met een specialistische behandeling, waarin we de huid reinigen en verbeteren. Onze acné-behandeling duurt 45 tot 60 minuten, en begint met een intake waarin ook het persoonlijke behandelplan wordt opgesteld. Vervolgens wordt de huid gereinigd en worden comedonen en pustels verwijderd. Handig om te weten is dat deze behandeling wordt vergoed door veel zorgverzekeraars. Bekijk dus vooraf zeker uw polis om te checken of u hiervoor in aanmerking komt! De AGB-code voor acné-specialisatie is 89054566.

Nog meer huidverbeterende behandelingen

Naast mensen met acné-problematiek kunnen ook andere huidtypes bij ons terecht voor een huidverbeterende behandeling. Elke behandeling wordt op maat gemaakt, na een huidanalyse en uitgebreide intake waarin we uw wensen bespreken en de conditie van uw huid in kaart brengen. Vervolgens pakken we in een behandeling van dertig of zestig minuten het probleem aan. Trakteer uzelf op een van onze speciale treatments, zoals de Mooi Favorite. Hierbij combineren we een uitgebreide gezichtsbehandeling met het modelleren van de wenkbrauwen en het ontharen van de bovenlip en/of kin.

We werken met de producten van Dermalogica, welke ook te vinden zijn in onze webshop. Dermalogica richt zich op het gezonder maken van de huid, maakt gebruik van bewezen effectieve ingrediënten en wordt dan ook door duizenden schoonheidsspecialisten aanbevolen. Hoogwaardige kwaliteit dus, en bovendien geschikt voor allerlei huidtypes: van de gevoelige en rode huid tot de vette huid en acné.

Ook Zo Mooi is ook hét adres voor waxen en verven

Wij verzorgen natuurlijk niet alleen gezichtsbehandelingen, maar kunnen ook lichaam en gezicht harsen en uw wimpers en wenkbrauwen modelleren en verven. Boek deze deelbehandelingen samen met een gezichtsbehandeling en ontvang extra korting. Bekijk ons uitgebreide aanbod op deze pagina!

Wilt u een afspraak inplannen met de schoonheidsspecialist in onze schoonheidssalon in Oosterhout, vlakbij Breda? Dit kan op verschillende manieren. U kunt dit heel gemakkelijk doen via de online afsprakenplanner. Daarnaast zijn we ook bereikbaar op het nummer 0614471990. Of stuur een mail naar [email protected]