Huidverbeterende behandelingen

Pro Skin 30

Een gepersonaliseerde 30 minuten behandeling bericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft. Of je nu onzuiverheden wil verminderen, huidveroudering wil aanpakken de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen en indien gewenst wordt gebruik gemaakt van handapparatuur. Exclusief epileren, ontharen bovenlip en kin.

Deze behandeling duurt: 30 minuten.

50,00 euro

Pro Skin 60

Een uitgebreide gepersonaliseerde gezichtsbehandeling van 60 minuten gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van professional-only producten en indien gewenst wordt handapparatuur ingezet. Deze behandeling is inclusief epileren/harsen van de wenkbrauwen of keuze tussen ontharen bovenlip of kin.

Deze behandeling duurt: 75 minuten

Pro Skin 75 is inclusief epileren/harsen van de wenkbrauwen/verven wenkbrauwen en harsen van bovenlip/kin, prijs € 92,50 en duurt 90 minuten.
75,00 euro

Acné behandeling 60

Start met uitgebreid intakegesprek en vervolgens wordt het behandelplan opgesteld. Bij elke acné behandeling wordt de huid vakkundig gereinigd en comedonen, pustels hygiënisch verwijderd. Behandeling duurt: 60 minuten. Kom je voor de 1e keer dan kan eenmalig de intake plus acne behandeling 30 minuten voor € 37,50 geboekt worden.

Check voor het einde van het jaar uw zorgverzekeraar en kijk of u in aanmerking komt voor vergoeding. AGB code acne specialisatie 89054566. Schoonheidssalon OokZoMooi is zowel geregistreerd bij de ANBOS als in het Skin Register.
69,95 euro

Wil je de conditie van je huid naar een nog hoger level brengen, informeer dan naar de chemische peeling van Dermalogica of naar Micro Needling behandeling. Beide ook te boeken in kuurverband. Micro Needling is ook in te zetten of 1 deelgebied, denk aan liplijntjes of alleen voorhoofd.

De Pro Power Peel is een chemische peeling en is een uitstekende behandeloptie voor veel verschillende huiddoelen. Variërend van het verminderen van tekenen van huidveroudering en hyperpigmentatie, het verbeteren van de huidtextuur en hydrateren van de huid. Het beste resultaat wordt verkregen door de Pro Power Peel in een kuurbehandeling van 3 behandelingen toe te passen. De peeling verwijdert de bovenste lagen van de huid om zo de celdeling en -vernieuwing te stimuleren. Hierdoor is ontharen, epileren en massage niet mogelijk in combinatie met deze peeling.

De Pro Bright Treatment is een hoog intensieve, skin treatment in 3 modules die de opname van vitamine C in de huid gaat boosten. Voordelen hiervan zijn een heldere en gladde huid, verbeterde hydratatie van de huid. Ook hierbij zal een kuur van 3 behandelingen een optimaal resultaat geven.

Miconeedling is een natuurlijke manier om het wondhelingsproces te stimuleren. 
 Het geeft zeer mooie resultaten en heeft minder hersteltijd nodig en is verder goedkoper dan de laser. Goed voor bijna alle huidcondities, waarbij je intensief werkt op het verminderen van de fijne lijntjes, zachte hyper pigmentatie, stimuleren collageen productie en het verstevigen van de huid. Voorwaarde is wel dat de huidbarrière intact is. 

Hoe werkt het?
Door middel van de BT Titan maak je micro kanaaltjes (bijna nooit zichtbaar met het blote oog) waardoor je op een gecontroleerde manier ‘schade’ aanbrengt aan de huid. Op deze manier krijg je bij de sterk geconcentreerde serums uit de professionele lijn van Dermalogica een opname capaciteit van ongeveer 80%, tegen 7 tot 10% bij handmatige verwerking van de serums. 
Aan te raden in een kuur van 3 behandelingen. Per behandeling bedragen de kosten € 139,95.

De hieronder genoemde treatments maken het mogelijk om huidverbetering op het hoogste niveau te realiseren.

Pro Bright Treatment

Treatment waarbij in module 2 gebruik wordt gemaakt van de Powerbright uit de Pro Power Peel. In een vooraf gratis intake wordt bekeken of er geen contra indicaties voor de Pro Bright Treatment zijn. Hierbij wordt namelijk ook gebruik gemaakt van een chemische peeling echter met max 2 lagen, inclusief de deep treatment waarbij gebruik wordt gemaakt van het nieuwe Biolumin-C PRO serum (insluizen met de BT Micro), vervolgens een gepersonaliseerd masker. Mooi in te zetten bij huidveroudering en hyperpigmentatie.


Deze behandeling duurt: 60 minuten.
99,00 euro

Pro Power Peel 30

Chemische peeling en is een uitstekende behandeloptie voor veel verschillende huiddoelen. In een vooraf gratis intake wordt bekeken of er geen contra indicaties voor de Pro Power Peel zijn. Bij de Pro Power Peel 30 wordt de decolleté niet meegenomen. Het aantal lagen van de peeling is maximaal 3. De peeling is exclusief de deep treatment IonActiveSerumTM, BT Micro)masker. Kuur van 3 behandelingen voor € 190.

Deze behandeling duurt: 45 minuten.
69,00 euro

Pro Power Peel 60

Chemische peeling en is een uitstekende behandeloptie voor veel verschillende huiddoelen. In een vooraf gratis intake wordt bekeken of er geen contra indicaties voor de Pro Power Peel zijn. Bij de Pro Power Peel 60 wordt de decolleté meegenomen (max 2 lagen). Het aantal lagen van de peeling is maximaal 5. De peeling is inclusief deep treatment (IonActiveSerumTM, BT Micro)masker. Kuur van 3 behandelingen € 270.
Deze behandeling duurt: 75 minuten.
99,00 euro

Tarieven deelbehandelingen

De onderstaande tarieven zijn in combinatie met een gezichtsbehandeling. U kunt de deelbehandelingen individueel boeken.

Naast huidverbeterende gezichtsbehandelingen, kunt u ook bij ons terecht voor een mooie make-up van een eenvoudige dag make-up tot een gelegenheids make-up.