Huidverbeterende behandelingen

Pro Skin 30

Een gepersonaliseerde 30-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft. Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen. Indien gewenst wordt gebruik gemaakt van handapparatuur.
35 euro

Bovengenoemde treatments zijn exclusief epileren, ontharen bovenlip en kin.

Pro Skin 60

Een uitgebreide gezichtsbehandeling van 60 minuten gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van professional-only producten en indien gewenst wordt handapparatuur ingezet.
62,50 euro

Acné behandeling 60

Start met uitgebreid intakegesprek en vervolgens wordt het behandelplan opgesteld. Bij elke acné behandeling wordt de huid vakkundig gereinigd en comedonen, pustels hygiënisch verwijderd. Behandeling circa 45-60 minuten.

Voor vergoeding via uw Zorgverzekeraar check vooraf uw polis. AGB code acne specialisatie 89054566.
60,00 euro

OokZoMooi heeft eigen special treatments die uw huid in top conditie brengen

De special treatments van OokZoMooi zijn afgestemd op uw persoonlijke huidbehoefte en wordt ook bij deze specials gewerkt met de professionele productlijn van Dermalogica. De Mooi Favorite Treatment maakt gebruik van geavanceerde ingrediënten (IonActive TM Power uit de professionele lijn van Dermalogica) worden gecombineerd met de kracht van aanraking en personalisatie. Deze treatment maakt het mogelijk om huidverbetering op het hoogste niveau te realiseren.

Mooi Intense

Skin Treatment eveneens aangepast aan uw huidbehoefte. Deze treatment zit tussen de Pro 30 en Pro 60 in, waarbij het accent wordt gelegd op exfoliatie en het verwijderen van onzuiverheden. Dubbele reiniging, exfoliatie, eventueel stoom, extracties, kort masker.

Deze behandeling duurt: 45 minuten.
47,50 euro*

* Mooi Intense Treatment voor jeugd t/m 18 jaar: 15% korting

Mooi Favorite

Gelijk aan de Pro Skin 60 tevens inclusief modelleren wenkbrauwen, ontharen bovenlip e/o kin (in plaats van ontharen ook de keuze om de wenkbrauwen te laten verven). We maken gebruik van geavanceerde ingrediënten uit de professionele lijn van Dermalogica. Een combinatie van kracht, aanraking en personalisatie. Deze behandeling duurt circa 75 minuten.
75,00 euro

Tarieven deelbehandelingen

De onderstaande tarieven zijn in combinatie met een gezichtsbehandeling. U kunt de deelbehandelingen individueel boeken.