Huidverbeterende behandelingen

Pro Skin 30

Een gepersonaliseerde 30 minuten behandeling bericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft. Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering wilt aanpakken± de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen en indien gewenst wordt gebruik gemaakt van handapparatuur. Exclusief epileren, ontharen bovenlip en kin.
OokZoMooi 45, 45 minuten behandeling voor 47,50 euro.

Deze behandeling duurt: 30 minuten.
35,00 euro

Pro Skin 60

Een uitgebreide gepersonaliseerde gezichtsbehandeling van 60 minuten gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van professional-only producten en indien gewenst wordt handapparatuur ingezet. Exclusief epileren, ontharen bovenlip en kin. OokZoMooi all-in behandeling, 90 minuten inclusief epileren, ontharen bovenlip en kin voor 75 euro.
62,50 euro

Acné behandeling 60

Start met uitgebreid intakegesprek en vervolgens wordt het behandelplan opgesteld. Bij elke acné behandeling wordt de huid vakkundig gereinigd en comedonen, pustels hygiënisch verwijderd. Behandeling circa 45-60 minuten. Ook te boeken per behandeling van 30 minuten waarbij afgewisseld kan worden tussen een peeling en comedonen/pustels verwijderen. 30 minuten à 32,50 euro.

Check voor het einde van het jaar uw zorgverzekeraar en kijk of u in aanmerking komt voor vergoeding. AGB code acne specialisatie 89054566.
62,50 euro

Wil je net een stapje verder in de huidverbetering dan kun je bij OokZoMooi de Pro Power Peel en de Pro Bright Treatment van Dermalogica boeken.

De Pro Power Peel is een chemische peeling en is een uitstekende behandeloptie voor veel verschillende huiddoelen. Variërend van het verminderen van tekenen van huidveroudering en hyperpigmentatie, het verbeteren van de huidtextuur en hydrateren van de huid. Het beste resultaat wordt verkregen door de Pro Power Peel in een kuurbehandeling van 3 behandelingen toe te passen. De peeling verwijdert de bovenste lagen van de huid om zo de celdeling en -vernieuwing te stimuleren. Hierdoor is ontharen, epileren en massage niet mogelijk in combinatie met deze peeling.

De Pro Bright Treatment is een hoog intensieve, skin treatment in 3 modules die de opname van vitamine C in de huid gaat boosten. Voordelen hiervan zijn een heldere en gladde huid, verbeterde hydratatie van de huid. Ook hierbij zal een kuur van 3 behandelingen een optimaal resultaat geven.

De hieronder genoemde treatments maken het mogelijk om huidverbetering op het hoogste niveau te realiseren.

Pro Bright Treatment

Treatment waarbij in module 2 gebruik wordt gemaakt van de Powerbright uit de Pro Power Peel. In een vooraf gratis intake wordt bekeken of er geen contra indicaties voor de Pro Bright Treatment zijn. Hierbij wordt namelijk ook gebruik gemaakt van een chemische peeling echter met max 2 lagen, inclusief de deep treatment waarbij gebruik wordt gemaakt van het nieuwe Biolumin-C PRO serum (insluizen met de BT Micro), vervolgens een gepersonaliseerd masker. Mooi in te zetten bij huidveroudering en hyperpigmentatie.


Deze behandeling duurt: 30/45 minuten.
79,00 euro

Pro Power Peel 30

Chemische peeling en is een uitstekende behandeloptie voor veel verschillende huiddoelen. In een vooraf gratis intake wordt bekeken of er geen contra indicaties voor de Pro Power Peel zijn. De behandeling is inclusief een nabehandelings kit zodat de huid de eerste dagen extra gehydrateerd en beschermd wordt. Bij de Pro Power Peel 30 wordt de decolleté niet wordt meegenomen. Het aantal lagen van de peeling is maximaal 3. De peeling is exclusief de deep treatment (IonActieSerumTM, BT Micro)masker, BT Micro).

Deze behandeling duurt: 30/45 minuten.
75,00 euro

Pro Power Peel 60

Chemische peeling en is een uitstekende behandeloptie voor veel verschillende huiddoelen. In een vooraf gratis intake wordt bekeken of er geen contra indicaties voor de Pro Power Peel zijn. De behandeling is inclusief een nabehandelings kit zodat de huid de eerste dagen extra gehydrateerd en beschermd wordt. Bij de Pro Power Peel 60 wordt ook de decolleté niet wordt meegenomen (max 2 lagen). Het aantal lagen van de peeling is maximaal 5 en is inclusief deep treatment (IonActieSerumTM, BT Micro) masker, BT Micro) .

Deze behandeling duurt: 75 minuten.
115,00 euro

Tarieven deelbehandelingen

De onderstaande tarieven zijn in combinatie met een gezichtsbehandeling. U kunt de deelbehandelingen individueel boeken.

Naast huidverbeterende gezichtsbehandelingen, kunt u ook bij ons terecht voor een mooie make-up van een eenvoudige dag make-up tot een gelegenheids make-up.