Schoonheidssalon Ook Zo Mooi: de schoonheidsspecialist in Oosterhout en Breda

Woont u in Breda of in de buurt, kom dan naar onze schoonheidssalon Ook Zo Mooi in Oosterhout. We bieden verschillende huidverbeterende behandelingen aan, zoals acné behandelingen en hulp bij de verouderende huid. Onze schoonheidsspecialisten zijn gediplomeerd, ervaren en betrokken en zullen er alles aan doen om uw huid te doen stralen. Lees hieronder meer over wat wij voor u kunnen betekenen.

Professionele huidverzorging in onze schoonheidssalon vlakbij Breda

Onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten brengen uw huid in topconditie. Dit doen we onder andere door te werken met de beste producten, zoals Dermalogica. Dermalogica is niet voor niets de eerste keuze van veel schoonheidsspecialisten: Het merk gebruikt louter de beste ingrediënten en geschikt voor elk huidtype, dus ook de gevoelige huid. We zien er in onze salon geweldige resultaten mee. Om die reden verkopen wij ook hun producten.

In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld crème voor de droge huid, maar ook voor vette huidtypes of huid die snel rood wordt. Bekijk hier onze webshop. Goed om te weten: wanneer u vandaag voor 11:00 bestelt, heeft u de volgende werkdag al uw product in huis! Bij elke bestelling krijgt u drie gratis samples, zodat u ook kennis kunt maken met andere producten waar wij enthousiast over zijn.

Onze huidverbeterende behandelingen

We bieden verschillende huidverbeterende behandelingen aan. Tijdens uw eerste bezoek aan onze schoonheidssalon in Oosterhout, ten noorden van Breda, zullen we een huidanalyse doen. Op deze manier kunnen we vaststellen welke behandeling het beste bij uw huid en wensen past.

Heeft u bijvoorbeeld last van acné, dan kunnen wij u helpen uw huid weer in goede conditie te krijgen. We zijn namelijk gespecialiseerd in acné-behandelingen. Bovendien kunnen onze behandelingen door de ziektekostenverzekeraar worden vergoed.

Naast huidverbeterende behandelingen kunt u bij ons ook voor andere deelbehandelingen terecht. Deze zijn te boeken samen met de gezichtsbehandeling, of afzonderlijk Denk bijvoorbeeld aan het verven van de wenkbrauwen en wimpers, of het harsen van delen van het gezicht. Ook mogelijk is ontharing van het lichaam middels harsen. Via onze online boekingsapplicatie kunt u heel gemakkelijk uw behandelingen inplannen. 

Kom naar onze schoonheidssalon in Oosterhout, Breda

U vindt onze schoonheidssalon in Oosterhout, vlak boven Breda. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen, of wilt u gelijk een afspraak inplannen? U kunt op verschillende manieren met ons in contact komen. Bel ons bijvoorbeeld op 06-14471990 of stuur een mail naar [email protected]. De routebeschrijving naar onze salon vindt u via de contactpagina