Dermalogica Skin Care

every face tells a story

Uw eigen huid in top conditie

Image is not available
Arrow
Arrow
Slider

ACTIE: MAART T/M MEI 2019

Boek een 75 minuten behandeling met vermelding "OokZoMooi" en ontvang een gratis miniatuurtje van Dermalogica.

Lees meer...

DERMALOGICA EXPERT

Het Dermalogica Expert programma is een hoogstaande opleiding met praktijk en theorie lessen aangeboden door gecertificeerde experts van Dermalogica.

Lees meer...

CADEAUBON

Laat uw vrienden genieten van een heerlijke behandeling. Cadeaubonnen beschikbaar in mooie cadeauverpakking. Informeer voor de diverse mogelijkheden!!

Lees meer...

Huidverbeterende behandelingen

Huidverbeterende gezichtsbehandelingen

Pro Skin 30 (30 minuten)*     35,00 euro
Een gepersonaliseerde 30-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft. Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen. Indien gewenst wordt gebruik gemaakt van handapparatuur.

Pro Skin 60 (60 minuten)*,    67,50 euro
Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van professional-only producten en indien gewenst wordt handapparatuur ingezet.

BioSurface TM Peel*, 35-55 minuten minuten, 80 euro *
BioSurface TM Peel is een krachtig systeem ter bevordering van huidvernieuwing. Zonder de huidbarrière te schaden wordt gestreefd naar de grens waarop het hoogst haalbare resultaat te zien. Deze peeling bestrijdt tekenen van huidveroudering zoals rimpels en fijne lijntjes, vermindert pigmentatie en verheldert de huid, behandelt onzuiverheden en vermindert littekens van acne, stimuleert de collageenproductie. De BioSurface Peel is super om als kuurbehandeling te boeken. Informeer bij OokZoMooi naar de diverse mogelijkheden.

* Bovengenoemde treatments zijn exclusief epileren, ontharen bovenlip en kin.

OokZoMooi specials 1)

Mooi Effective
Modelleren wenkbrauwen, ontharen bovenlip e/o kin, eventueel verven wenkbrauwen, verzorgende creme met UVA en UVB bescherming 32,50 euro (circa 30 minuten)

Mooi  Intense (45 minuten) 47,50 euro
Skin Treatment van 45 minuten, eveneens aangepast aan uw huidbehoefte. Deze treatment zit tussen de Pro 30 en Pro 60 in, waarbij het accent wordt gelegd op exfoliatie en het verwijderen van onzuiverheden.  Dubbele reiniging, exfoliatie, eventueel stoom, extracties, kort masker. 45 euro (Jeugd t/m 18 jaar 35 euro).

Mooi  Favorite (90 minuten) 75 euro
Gelijk aan de Pro Skin 60 van 60 minuten met als extra’s modelleren wenkbrauwen, ontharen bovenlip e/o kin  (in plaats van ontharen ook de keuze om de wenkbrauwen te laten verven) 90 minuten, 75 euro **.  Tevens Treatment waarin geavanceerde ingrediënten (IonActive TM Power uit de professionele lijn van Dermalogica worden gecombineerd met de kracht van aanraking en personalisatie. De treatment maakt het mogelijk om huidverbetering op het hoogste niveau te bieden, doordat de behandeling volledig is aan te passen aan de persoonlijke huidbehoefte.

1) Uiteraard zijn de OokZoMooi specials afgestemd op uw persoonlijke huidbehoefte en wordt ook bij deze specials gewerkt met de professionele productlijn van Dermalogica.

** Nieuwe klant bij OokZoMooi: eenmalig is de OokZoMooi Favorite Treatment te boeken voor slechts 65 euro.

Tarieven deelbehandelingen

Omschrijving

Epileren

Harsbehandeling bovenlip

Harsbehandeling kin of kaaklijn

Harsbehandeling gezicht compleet

Wenkbrauwen verven

Wimpers verven

Wenkbrauwen en wimpers verven

Lichaamsontharing

Harsbehandeling onderbenen

Harbehandeling gehele benen

Harsbehandeling bikinilijn

Harsbehandeling oksels

Tijdens behandeling

€  8,00

€  8,00

€  8,00

€ 14,00

€   9,50

€   9,50

€  17,50

€ 25,00

€ 40,00

€ 16,50

€ 16,50

Zonder gezichtsbehandeling

€ 12,00

€ 12,00

€ 12,00

€ 22,50

€ 12,00

€ 12,00

€ 22,50

Contactinformatie

Van Liedekerkestraat 39, 4901 KP Oosterhout

Telefoon: 06-14471990

info@ookzomooi.nl

www.ookzomooi.nl

Over ons

Schoonheidssalon OokZoMooi wordt gerund door Mirjam Hermans gediplomeerd schoonheidsspecialiste en certified Dermalogica expert.


Openingstijden

Maandag, dinsdag, woensdag- en donderdagavond vanaf 18.30 uur
Woensdag en Vrijdag 08.30 - 17.30 uur

Zaterdag
09:00 - 14:00 uur

Zondag gesloten

Schoonheidssalon Ook Zo Mooi / Huidverbeterende behandelingen
logo